Новото устройство за проследяване на автомобили, което подлуди света

517 ПРОДАДЕНИ СТОКИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 24 ЧАСА! БОКЛУКЪТ СИ ОТИВА!

Само твоя лв 99,00

Вместо лв 199,00

ГЛОБАЛНО GPS/GSM/GPRS ПРОСЛЕДЯВАНЕ В РЕАЛНО ВРЕМЕ С АУДИО

Поръчайте сега и получете:

Как работи?

Толкова е лесно! Mini A8GPS се настройва за по-малко от 3 минути!

Просто го свържете със смартфона си, като изтеглите доставеното приложение. С помощта на това приложение можете да знаете местоположението си по всяко време и в реално време.

Просто прикрепете Mini A8 GPS към всеки обект, който искате да откриете по всяко време. Той е наистина малък и недискретен… можете да го прикрепите към колата, велосипеда, ключовете си или нещо друго, което може да се страхувате да загубите. Батерията издържа 2 седмици и се зарежда бързо чрез USB кабела в опаковката.

Просто отворете приложението на смартфона си, за да видите местоположението на проследяващото устройство на картата. Например, когато забравите къде сте паркирали колата си, просто отворете приложението, за да разберете местоположението за няколко минути.

Благодарение на патентованата технология RTPG (мрежа за проследяване на глобалното местоположение) е достатъчно да включите устройството и да отворите безплатното приложение, за да можете да виждате позицията в реално време и да слушате околния звук, БЕЗ ДА Е НЕОБХОДИМА SIM карта.

 

Къде мога да го купя?

Поради голямото търсене GPSTracker не винаги е на разположение. Препоръчваме ви да го закупите чрез формуляра за поръчка на компанията, преди да са свършили наличностите.

Други употреби

Страхувате ли се да изгубите домашните си любимци или често забравяте портфейла си? С помощта на локатора можете да знаете местоположението на вещите си по всяко време. Просто го прикрепете към всичко, което смятате, че може да изгубите, и готово!

Често ли забравяте предметите си наоколо или просто искате да ги държите под око?
Тогава тази джаджа определено е за вас!

ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМУЛЯРА ЗА ПОРЪЧКА

След като направите поръчката си, ще получите обаждане от един от нашите оператори, който ще ви предостави цялата информация напълно безплатно.

© 2022 Physom SRL – Privacy Policy e Termini e Condizioni

ОФЕРТА ЗА СТАРТИРАНЕ!

Средна оценка 4,9 / 5
5/5