Η νέα συσκευή εντοπισμού αυτοκινήτων που τρελαίνει τον κόσμο

517 ΚΟΜΜΆΤΙΑ ΠΟΥΛΉΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΊΕΣ 24 ΏΡΕΣ! ΦΕΎΓΕΙ ΓΡΉΓΟΡΑ!!

Μια τεχνολογία εντοπισμού ΤΩΡΑ για τις τσέπες όλων μας

Θα θέλατε να παρακολουθείτε τη θέση του αυτοκινήτου σας με το smartphone σας;

Μέχρι πριν από λίγους μήνες, χρειαζόσασταν μια ακριβή εγκατάσταση στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας και έπρεπε να πληρώνετε ένα βαρύ μηνιαίο τέλος για να μπορείτε να εντοπίζετε το αυτοκίνητό σας ανά πάσα στιγμή.

Ένας φίλος μου πρότεινε αυτή τη μικρή συσκευή που κάνει το ίδιο πράγμα, αλλά σε πολύ χαμηλότερη τιμή!

Με αυτή τη μικρή συσκευή μπορείτε να εντοπίζετε το αυτοκίνητό σας με πολύ χαμηλό κόστος, χωρίς μηνιαίες χρεώσεις!

Πώς λειτουργεί;

Είναι τόσο εύκολο! Το GPSTracker εγκαθίσταται σε λιγότερο από 3 λεπτά!

Απλά συνδέστε το στο smartphone σας κατεβάζοντας την παρεχόμενη εφαρμογή. Με αυτή την εφαρμογή μπορείτε να μάθετε τη θέση σας ανά πάσα στιγμή και σε πραγματικό χρόνο.

Απλώς προσαρτήστε το GPSTracker σε οποιοδήποτε αντικείμενο θέλετε να εντοπίσετε ανά πάσα στιγμή. Είναι πραγματικά μικρό και αδιάκριτο… μπορείτε να το προσαρτήσετε στο αυτοκίνητό σας, στο ποδήλατό σας, στα κλειδιά σας ή σε οτιδήποτε άλλο φοβάστε μήπως το χάσετε. Η μπαταρία διαρκεί 2 εβδομάδες και φορτίζεται γρήγορα μέσω του καλωδίου USB που υπάρχει στη συσκευασία.

Απλά ανοίξτε την εφαρμογή στο smartphone σας για να δείτε τη θέση του ανιχνευτή στο χάρτη. Για παράδειγμα, όταν ξεχνάτε πού έχετε παρκάρει το αυτοκίνητό σας, απλά ανοίξτε την εφαρμογή για να μάθετε τη θέση σε λίγα λεπτά.

Πόσο κοστίζει;

Θα σκέφτεστε ότι αυτή η συσκευή είναι πολύ ακριβή… αλλά όχι! Ακούστε τα καλύτερα νέα: μπορείτε να αποκτήσετε μια τέτοια συσκευή σε πολύ καλή τιμή. Η τιμή είναι 39,99 ευρώ. Όχι κι άσχημα, αν σκεφτείτε ότι μπορείτε πλέον να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, γνωρίζοντας πάντα πού βρίσκονται τα πράγματά σας.

Πού μπορώ να το αγοράσω;

Λόγω της μεγάλης ζήτησης, το GPSTracker δεν είναι πάντα διαθέσιμο. Συνιστούμε να το αγοράσετε μέσω της φόρμας παραγγελίας της εταιρείας πριν εξαντληθούν τα αποθέματα.

Άλλες χρήσεις

Φοβάστε μήπως χάσετε τα κατοικίδιά σας ή ξεχνάτε συχνά το πορτοφόλι σας; Με τον εντοπιστή μπορείτε να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή τη θέση των αντικειμένων σας. Απλά τοποθετήστε το σε ό,τι πιστεύετε ότι μπορεί να χάσετε και είστε έτοιμοι!

Ξεχνάτε συχνά τα αντικείμενά σας που βρίσκονται τριγύρω ή απλά θέλετε να τα παρακολουθείτε;

Τότε αυτό το gadget είναι σίγουρα για εσάς!

ΣΥΜΠΛΗΡΏΣΤΕ ΤΗ ΦΌΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑΣ

Αφού κάνετε την παραγγελία σας, θα λάβετε μια κλήση από έναν από τους χειριστές μας, ο οποίος θα σας παράσχει όλες τις πληροφορίες εντελώς δωρεάν.

© 2022 Physom SRL – Privacy Policy e Termini e Condizioni

OFFERTA DEL GIORNO: Sconto 50% + SPEDIZIONE GRATIS