HeaterPro 2200 W Παραγγείλετε τώρα

Îθερμαίνει μεγάλα δωμάτια σε λίγα λεπτά

€ 89,90

ΜΕΙΩΣΗ
50%

  € 179,80  

ΔΙΑΘΕΣΙΜΌΤΗΤΑ ΑΠΟΘΉΚΗΣ
22/100 ΔΙΑΘΈΣΙΜΑ ΑΕΡΟΠΛΆΝΑ

Ενεργειακή απόδοση

Με την υψηλή ισχύ θέρμανσης 2200 W και την ικανότητα να θερμαίνει γρήγορα το δωμάτιο, ο θερμαντήρας συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας σε σύγκριση με τη χρήση κεντρικής θέρμανσης. Αυτό μεταφράζεται σε σημαντική εξοικονόμηση στους λογαριασμούς αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος.

Σιωπή

Ακόμη και όταν λειτουργεί σε πλήρη ισχύ, ο θερμαντήρας διατηρεί χαμηλό επίπεδο θορύβου. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαμβάνετε ένα ζεστό και άνετο περιβάλλον χωρίς να ενοχλείστε από ενοχλητικούς θορύβους. Η ησυχία είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα, ειδικά αν το χρησιμοποιείτε σε οικιακό περιβάλλον ή σε περιβάλλον γραφείου όπου η ακουστική άνεση είναι απαραίτητη.

Ευκολία και τηλεχειρισμός

Το τηλεχειριστήριο που περιλαμβάνεται σάς επιτρέπει να προγραμματίζετε τον θερμαντήρα χωρίς να χρειάζεται να σηκωθείτε από τον καναπέ ή το κρεβάτι. Αυτή η ευκολία εκτιμάται ιδιαίτερα τις κρύες μέρες που θέλετε ένα ζεστό περιβάλλον χωρίς να καταβάλλετε προσπάθεια. Η ευκολία χρήσης είναι ένα από τα δυνατά σημεία αυτού του προϊόντος.

Εύκολη εγκατάσταση και ευελιξία θέσης

Η ευκολία με την οποία μπορεί να εγκατασταθεί αυτός ο θερμαντήρας στον τοίχο τον καθιστά μια πρακτική λύση για διάφορα περιβάλλοντα. Μπορείτε να επιλέξετε την ιδανική θέση ανάλογα με τις ανάγκες σας, βελτιστοποιώντας τη θέρμανση ορισμένων περιοχών ή δωματίων. Αυτή η ευελιξία τοποθέτησης και εγκατάστασης σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να τον προσαρμόσετε στη διακόσμηση του σπιτιού ή του γραφείου σας, παρέχοντας στοχευμένη και εξατομικευμένη θέρμανση.

Εξατομικευμένη θέρμανση και εξοικονόμηση ενέργειας

Η θερμάστρα τοίχου 2200 W είναι η ιδανική λύση για τη θερμική σας άνεση. Χάρη στον επιτηδευμένο σχεδιασμό του και την απλή εγκατάστασή του, έχετε τον πλήρη έλεγχο για το πού και πότε θέλετε να θερμάνετε. Με υψηλή ισχύ και ροή αέρα, θα αποκτήσετε την άνεση που θέλετε μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς να σπαταλάτε ενέργεια. Το παρεχόμενο τηλεχειριστήριο σας δίνει εύκολο και βολικό έλεγχο της θέρμανσής σας, ενώ η ενεργειακή απόδοση θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στους λογαριασμούς σας. Και, φυσικά, με τη δική μας θερμάστρα convector, μπορείτε να απολαμβάνετε ένα ήσυχο περιβάλλον χάρη στην ευελιξία της. Προετοιμάστε το σπίτι σας για το χειμώνα και ανακαλύψτε την άνεση και την εξοικονόμηση ενέργειας με τη θερμάστρα convector μας.

Κύρια χαρακτηριστικά:

Υψηλή ισχύς: Με ισχύ 2200 W, ο θερμαντήρας με συναγωγή μπορεί να θερμάνει γρήγορα το δωμάτιο για μέγιστη θερμική άνεση.

Έντονη ροή αέρα: Η συσκευή παρέχει ισχυρή ροή αέρα, διανέμοντας ομοιόμορφα τη θερμότητα σε όλο το δωμάτιο.

Τηλεχειριστήριο: Χάρη στο παρεχόμενο τηλεχειριστήριο, μπορείτε να προσαρμόζετε τη θερμοκρασία και τις ρυθμίσεις χωρίς να σηκώνεστε από το κάθισμά σας, εξασφαλίζοντας μέγιστη άνεση.

Αθόρυβη: Ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες, ο θερμαντήρας παραμένει αθόρυβος, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε ένα ήσυχο περιβάλλον.

Ευκολία χρήσης: Η ψηφιακή διεπαφή και το τηλεχειριστήριο απλοποιούν τη λειτουργία, καθιστώντας τη θέρμανση μια διαισθητική εργασία.

Εξοικονόμηση ενέργειας: Η ενεργειακή απόδοση του θερμαντικού σώματος βοηθά στη μείωση του ενεργειακού κόστους, βοηθώντας σας να εξοικονομήσετε χρήματα από τους λογαριασμούς ενέργειας.

Εύκολη εγκατάσταση: Η δυνατότητα επιτοίχιας τοποθέτησης το καθιστά ιδανικό για κάθε χώρο, επιτρέποντας ευέλικτη και στοχευμένη τοποθέτηση.

Φορητότητα: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα δωμάτια του σπιτιού και μεταφέρεται εύκολα για υπαίθριες δραστηριότητες όπως κάμπινγκ και πικνίκ.

Κομψός σχεδιασμός: Ο convector έχει σύγχρονο σχεδιασμό που ταιριάζει άψογα στη διακόσμηση κάθε χώρου.

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: Η κατανάλωση ενέργειας ανά ώρα στο υψηλότερο επίπεδο είναι 2,2 kWh. Μια πολύ οικονομική κατανάλωση για ένα θερμαντικό ανεμιστήρα της κατηγορίας του.

Αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν τη θερμάστρα μας μια εξαιρετική επιλογή για εξατομικευμένη θέρμανση, ενεργειακή απόδοση και ευκολία στη χρήση.

ΜΗΝ ΧΆΣΕΤΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΆ

Παραγγείλτε τώρα στην εξαιρετικά χαμηλή τιμή των μόνο

€ 89,90

Παραγγείλετε τώρα €179,80

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΆ

  • 1 Θερμικός convector
  • 1 Τηλεχειριστήριο
  • 1 Εγχειρίδιο οδηγιών

ΜΗΝ ΧΆΣΕΤΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ ΠΡΟΣΦΟΡΆ!

Παραγγείλτε τώρα στην εξαιρετικά χαμηλή τιμή των μόνο € 89,90 (αντί για €179,80).

ΣΥΜΠΛΗΡΏΣΤΕ ΤΗ ΦΌΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑΣ

Αφού κάνετε την παραγγελία σας, θα λάβετε μια κλήση από έναν από τους χειριστές μας, ο οποίος θα σας παράσχει όλες τις πληροφορίες εντελώς δωρεάν.

© 2023