КОНВЕКТОР ЗА ПЕРЕТЕНЕ 2000 W

Отоплява големи помещения само за миг

лв 179,90

НАМАЛЯВАНЕ НА
50%

  лв 359,80  

НАЛИЧНОСТ В СКЛАДА
22/100 НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ PLESE

Енергийна ефективност

С високата си отоплителна мощност от 2000 W и способността си да затопля помещението бързо, конвекторът спомага за намаляване на потреблението на енергия в сравнение с използването на централна отоплителна система. Това води до значителни икономии от сметките за газ и електроенергия.

Тишина

Дори когато работи на пълна мощност, конвекторът поддържа ниско ниво на шум. Това означава, че можете да се наслаждавате на топла и комфортна среда, без да бъдете обезпокоявани от смущаващи шумове. Тишината е важно предимство, особено ако го използвате в домашна или офис среда, където акустичният комфорт е от съществено значение.

Удобство и дистанционно управление

Включеното в комплекта дистанционно управление ви позволява да програмирате конвектора, без да се налага да ставате от дивана или леглото. Това удобство е особено ценено в студените дни, когато искате да имате топла среда, без да се напрягате. Лесното използване е една от силните страни на този продукт.

Лесен монтаж и гъвкавост на местоположението

Лесното монтиране на конвектора на стената го прави практично решение за различни среди. Можете да изберете идеалната позиция според нуждите си, като оптимизирате отоплението на определени зони или помещения. Тази гъвкавост при позиционирането и монтажа означава, че можете лесно да го адаптирате към интериора на дома или офиса си, осигурявайки целенасочено и персонализирано отопление.

Персонализирано отопление и икономия на енергия

Нашият стенен нагревател с мощност 2000 W е идеалното решение за вашия топлинен комфорт. Благодарение на стилния му дизайн и лесния монтаж имате пълен контрол върху това къде и кога искате да се отоплявате. Благодарение на високата мощност и въздушния поток ще получите желания комфорт само за миг, и то без да хабите енергия. Включеното в комплекта дистанционно управление ви осигурява лесен и удобен контрол на отоплението, а енергийната ефективност ще ви помогне да спестите пари от сметките си. И разбира се, с нашия конвекторен отоплителен уред можете да се наслаждавате на тиха среда благодарение на неговата безшумност. Подгответе дома си за зимата и открийте комфорта и икономията на енергия с нашия конвекторен нагревател.

Основни характеристики:

Висока мощност: С мощност от 2000 W конвекторният радиатор може бързо да затопли помещението за максимален топлинен комфорт.

Силен въздушен поток: Устройството осигурява силен въздушен поток, който разпределя равномерно топлината в цялата стая.

Дистанционно управление: Благодарение на включеното в комплекта дистанционно управление можете да регулирате температурата и настройките, без да ставате от мястото си, осигурявайки максимален комфорт.

Тишина: Дори при високи скорости конвекторът остава безшумен, което ви позволява да се наслаждавате на тиха среда.

Лесна употреба: Цифровият интерфейс и дистанционното управление опростяват работата, като превръщат отоплението в интуитивна задача.

Пестене на енергия: Енергийната ефективност на конвектора ви помага да намалите разходите за енергия, като ви помага да пестите енергия и да спестите пари.

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ТАЗИ ОГРАНИЧЕНА ОФЕРТА

Поръчайте сега на изключително ниската цена от само

лв 179,90

invece di лв 359,80

КАКВО ВКЛЮЧВА ОФЕРТАТА

  • 1 Термоконвектор
  • 1 Дистанционно управление
  • 1 Ръководство за употреба

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ТАЗИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ОФЕРТА!

Поръчайте сега на изключително ниската цена от само лв 179,90 (вместо лв 359,80).

ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМУЛЯРА ЗА ПОРЪЧКА

След като направите поръчката си, ще получите обаждане от един от нашите оператори, който ще ви предостави цялата информация напълно безплатно.

© 2023