CONVECTOR DE PERETE HeaterPro 2200 W

Încălzește încăperi mari în doar câteva momente

LEI 439,00

REDUCERE
50%

  878 LEI  

DISPONIBILITATEA ÎN DEPOZIT
22/100 PIESE DISPONIBILE

Eficiență energetică

Cu puterea sa mare de încălzire de 2200 W și capacitatea de a încălzi rapid încăperea, convectorul ajută la reducerea consumului de energie în comparație cu utilizarea unui sistem de încălzire centrală. Acest lucru se traduce prin economii considerabile la facturile de gaz și electricitate.

Liniște

Chiar și atunci când funcționează la putere maximă, convectorul menține un nivel scăzut de zgomot. Acest lucru înseamnă că vă puteți bucura de un mediu cald și confortabil fără a fi deranjat de zgomote deranjante. Liniștea este un avantaj important, mai ales dacă îl utilizați într-un mediu casnic sau de birou, unde confortul acustic este esențial.

Comoditate și telecomandă

Telecomanda inclusă vă permite să programați convectorul fără a fi nevoie să vă ridicați de pe canapea sau din pat. Această comoditate este apreciată în special în zilele reci, când doriți un mediu cald fără a face niciun efort. Ușurința de utilizare este unul dintre punctele forte ale acestui produs.

Instalare ușoară și flexibilitate de amplasare

Ușurința cu care acest convector poate fi instalat pe perete îl face o soluție practică pentru o varietate de medii. Puteți alege poziția ideală în funcție de nevoile dumneavoastră, optimizând astfel încălzirea anumitor zone sau încăperi. Această flexibilitate de poziționare și instalare înseamnă că îl puteți adapta cu ușurință la decorul casei sau al biroului dumneavoastră, asigurând o încălzire țintită și personalizată.

Încălzire personalizată și economii de energie

Încălzitorul nostru de perete 2000 W este soluția perfectă pentru confortul dumneavoastră termic. Datorită designului său elegant și a instalării simple, aveți control complet asupra locului și momentului în care doriți să vă încălziți. Cu o putere ridicată și un flux de aer, veți obține confortul dorit în doar câteva momente, totul fără a risipi energie. Comanda de la distanță inclusă vă oferă un control ușor și convenabil al încălzirii, în timp ce eficiența energetică vă va ajuta să economisiți bani din facturi. Și, bineînțeles, cu radiatorul nostru convector, vă puteți bucura de un mediu liniștit datorită silențiozității sale. Pregătiți-vă casa pentru iarnă și descoperiți confortul și economiile de energie cu radiatorul nostru convector.

Caracteristici principale:

Putere mare: Cu o putere de 2000 W, radiatorul convector poate încălzi rapid camera pentru un confort termic maxim.

Flux de aer puternic: Aparatul oferă un flux de aer puternic, distribuind uniform căldura în cameră.

Telecomandă: Datorită telecomenzii incluse, puteți regla temperatura și setările fără să vă ridicați de pe scaun, asigurând un confort maxim.

Liniște: Chiar și la viteze mari, convectorul rămâne silențios, permițându-vă să vă bucurați de un mediu liniștit.

Ușurința de utilizare: Interfața digitală și telecomanda simplifică operarea, făcând din încălzire o sarcină intuitivă.

Economii de energie: Eficiența energetică a convectorului vă ajută să reduceți costurile de energie, ajutându-vă să economisiți bani la facturile de energie.

Instalare ușoară: Opțiunea de montare pe perete îl face ideal pentru orice încăpere, permițând o poziționare flexibilă și țintită.

Portabilitate: Poate fi utilizat în diferite încăperi ale casei și este ușor de transportat pentru activități în aer liber, cum ar fi campingul și picnicurile.

Design elegant: Convectorul are un design contemporan care se integrează perfect în decorul oricărei încăperi.

EFICIENT DIN PUNCT DE VEDERE ENERGETIC: Consumul de energie pe oră la cel mai înalt nivel este de 2,2 kWh. Un consum foarte economic în cadrul unui aeroterme din clasa sa.

Aceste caracteristici fac din convectorul nostru de încălzire o alegere excelentă pentru încălzire personalizată, eficiență energetică și ușurință în utilizare.

NU RATAȚI ACEASTĂ OFERTĂ LIMITATĂ

Comandați acum la prețul extraordinar de redus de numai

439 LEI

invece di 878 LEI

CE INCLUDE OFERTA

  • 1 Convector termic
  • 1 Telecomandă
  • 1 Manual de instrucțiuni

NU RATAȚI ACEASTĂ OFERTĂ EXCEPȚIONALĂ!

Comandați acum la prețul redus excepțional de numai 439 LEI (în loc de 878 LEI).

COMPLETAȚI FORMULARUL DE COMANDĂ

După plasarea comenzii, veți primi un apel de la unul dintre operatorii noștri, care vă va furniza toate informațiile în mod complet gratuit.

© 2023